У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Чи можна назвати це панічною атакою?

У Психолога » Поради психолога онлайн (безкоштовно) » Стрес » Чи можна назвати це панічною атакою?
Сьогодні напротязі цілого дня, я гуляла. Коли повернулась додому після короткого діалогу з родиною(максимально звичайною та доволі позитивно), у мене звідкись з'явилось роздратування, гнів, тривога, паніка та дуже зіпсувався настрій. Побігла до кімнати, щоб ніхто не бачив що щось не так та почалося проблеми з диханням. Було тяжко дихати, не знала куди себе подіти, стало так погано, що почала бити себе по голові, як при паніці.
Питання від: ; Вік: 14

Знайдіть психолога в Україні: психолог Київ, психолог Дніпро, психолог Одеса, психолог Харків, психолог Львів та інші регіони України або онлайн.


консультация психолога
1
Ирина Константиновна Зубиашвили
Доброго дня! Незалежно від того, як це називається, це схоже на потужний некотрольований стан, що супроводжувався сильними негативними емоціями. Важко стверджувати чи це саме ПА, але має сенс у будь-якому випадку звернутись до лікаря в першу чергу. Поговоріть з Вашими батьками, це дуже важливо. Ваше здоров'я важливе. В подальшому Ви будете скеровані до потрібного фахівця і вже з ним розберетесь в повній мірі)

👍 радити психолога:


психолог онлайн
1
Ирина Константиновна Зубиашвили
якщо симптом стосується лише дихання та поганого настрою, то це не ПА. Це можуть бути рефлекторні реакції з боку гортані чи бронхів. Краще Вам розкаже лікар, з 14-ти років Ви вже можете звернутись до лікаря самостійно, без батьків

👍 радити психолога:


психолог онлайн
Панічною атакою це назвати важко, тому що при панічній атаці не виникає гнів та роздратування. Вам уже колеги порадили звернутися до лікаря.
Розкажіть про свій стан батькам та приймайте рішення, що робити далі.

👍 радити психолога:

Виберіть психолога для консультування з приводу перенапруги, виснаження, нервозності

Щоб запитати або відповісти, авторизируйтесь або пройдіть реєстрацію!
Автор питання не дозволив його обговорення. Заборона стосується порад від нефахівців. Відкриті для коментарів питання - тут.

Наші психологи

Схожі онлайн консультації

Інтерв'ю з психологами
Інтерв'ю з психологами Шумные соседи

Может ли человек привыкнуть жить и отдыхать в условиях шума? Как правильно донести до "беспокойных" соседей, что их действия вам мешают?

висловилося: 4

Інтерв'ю з психологами Информационный стресс

Что такое информационный стресс и способы как от него защититься современному человеку?

висловилося: 6

Рекомендуємо

5 способов справиться со стрессом 5 способов справиться со стрессом

5 способов справится со стрессом от психолога Анны Джуры ! Стресс окружает нас повсюду, даже если мы не являемся участником стрессовой ситуации, она все равно на нас влияет. В наше время крайне важно уметь совладать со своим состоянием и справлять

Стратегии кризисного выживания или навыки перенесения дистресса🌿 Стратегии кризисного выживания или навыки перенесения дистресса🌿

Это конкретные навыки, которые описала в своей книге Марша Линехан, позволяющие переносить кризисные ситуации и выживать в них, если кризис невозможно изменить на данном этапе.

Перманентный стресс или паническое расстройство: как разобраться? Перманентный стресс или паническое расстройство: как разобраться?

Все, так или иначе, переживали стрессовые события в своей жизни, причинами которого могли быть самые различные факторы: конфликтная ситуация, потеря близкого человека, непривычные обстоятельства и даже просмотр фильма ужасов.

Что такое СЭВ?  И как не допустить эмоциональное выгорание? Что такое СЭВ? И как не допустить эмоциональное выгорание?

Синдром эмоционального выгорания, это как скажем иметь некий кредит жизненной энергии, и взять и истратить его полностью. Какие возможные симптомы эмоционального выгорания?

qr