У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


как умереть без боли

мне надо
Питання від: ; Вік: 99

Знайдіть психолога в Україні: психолог Київ, психолог Дніпро, психолог Одеса, психолог Харків, психолог Львів та інші регіони України або онлайн.


психолог онлайн
1
Віталій Вікторович Бондарчук
А может лучше подумать как прожить жизнь с Счастьем и наслаждением??
Смерть она и так придет... когда надо.
Важно жить Здесь и Сейчас каждое мгновение ценить!
И творить свою жизнь! Создавать её! Перестраивать себя и делаться сильнее с каждым днем!
По любым вопросам, пишите в личку, буду рада ответить. Удачи!))

👍 радити психолога:


психолог онлайн
цитата:

КАК УМЕРЕТЬ БЕЗ БОЛИ

?
Я не знаю.

👍 радити психолога:


консультация психолога
Що, з болем страшно? Страшно уявляти ту агонію, під час спроби повіситись, інтоксикацію яду чи біль від леза? Знаю, страшно. не хочеться болю і страждань. Раз і немає, на атоми розтворився, було б круто - но хрен там!!! Як би ти не обколовся, чи напився, біль буде!!! і не фізичний, цей можна заглушити. А душевний ні! і смерть - це втрата всіх можливостей, які людина не може собі простити, і буде ще больніше!
Хоч десь, ти чуєш, що говорить тобі твоє тіло. Раз такий рішучий, то може рішучий якось діяти??? і відкладеш на 14 днів власний вирок.
в твоєму випадку, яка нахрен разниця, 2 тижні раніше, 2 тижні пізніше. Зато, якщо наважишся відкласти і провести певну роботу над собою, і не вийде, то зможеш виправдатися перед собою, що зробив все що міг, а для твоєї совісті, яка тебе загнала майже на сметь, це багато чого варте.


Передсмертного листа написав?
коли ти помреш, скажуть "собаці - собача смерть", (і так про кожного), бо ніхто не знає, через що ти пройшли, не знає і не захоче зрозуміти, як ти жив, страждав, любив (навіть тайком), можна сказати все, що вихотів, але боявся, не міг наважитися, соромився. не обов*язково його надсилати чи комусь показувати, розкажи свою історію на папері.

Самогубців не відспівують у церкві. а знаєш чому? бо ніхто не знає дату реальної смерті.
є така метафора: якщо ваш поїзд приїжджає о 20:00, а ви вийшли о 16:00, то від того, що ви вийшли раніше, ваш поїзд (ваш реальний час смерті) не приїде. вам доведеться бомжувати на вокзалі в очікуванні поїзда.

і та біль, від якої ти так хочете втекти, буде весь час там з тобою, і звідти ТОЧНО ніхто не повернеться і не втече. а в наступному житті народишся як Хокінг наприклад, щоб не зміг втекти.
Давай, заганяй себе в кабалу!!!

Будеш працювати над собою чи продовжиш втечу???

👍 радити психолога:

Виберіть психолога для консультування з приводу апатії та депресивного стану


психолог онлайн
Добрый день!
цитата:

как умереть без боли

Суицидальные мысли и намерения чаще всего являются симптомами психического заболевания.
Например, такого как
цитата:

Депресія

Поэтому вам необходимо обратиться к врачу.

👍 радити психолога:

Щоб запитати або відповісти, авторизируйтесь або пройдіть реєстрацію!
Автор питання не дозволив його обговорення. Заборона стосується порад від нефахівців. Відкриті для коментарів питання - тут.

Наші психологи

Схожі онлайн консультації

Психологічний аналіз творів

Рекомендуємо

Честно о депрессии. Как себе помочь Честно о депрессии. Как себе помочь

Я знаю, что такое депрессия, так как сталкиваюсь с этим в своей работе практически каждую неделю. Я знаю, что такое депрессия, потому что 10 лет назад я сама столкнулась с реактивной депрессией, и прошла медикаментозное лечение и психотерапию.

Тест на депрессию – шкала Занга Тест на депрессию – шкала Занга

Шкала Занга является мощным инструментом для предварительной оценки глубины депрессивного состояния.

Депресія - погляд 2023 Депресія - погляд 2023

За даними з різних джерел, депресію сьогодні виявляють лише у 50% клієнтів, які звернулися на консультацію до психолога, психотерапевта. Депресію людина не обирає. Не можна сказати, що хтось слабкий, не зміг впоратися зі стресом і тому зайшов у депр

Обесцененный человек Обесцененный человек

Люди, которым в детстве много и часто приходилось сталкиваться с обесцениванием со стороны своих родителей, во взрослой жизни вынужденно попадают в ситуации, где их ценность, как партнеров, специалистов, как людей, с равными другим правами ...

Постійно поганий настрій-норма чи депресія? Постійно поганий настрій-норма чи депресія?

Депресія небезпечна тим, що настає поступово і непомітно для людини, є прогресуючим захворюванням і швидко переходить у хронічний стан. В нормі настрій у людини зі здоровою психікою коливається в широких межах – від радості і захоплення до смутку, печалі і розпачу...

Депресія. Ознаки та як допомогти близькій людині з ознаками депресії Депресія. Ознаки та як допомогти близькій людині з ознаками депресії

Депресія - це не просто сумний настрій і аж ніяк не лінь. Це боротьба із щоденними завданнями, які можуть викликати відчуття безсилля, безпорадності і самотності.

qr