У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Нету чувства радости

После стресса иза собственного загона,но потом понявши что загонялся по проблеме которая была высосана из пальца перестал чуствовать радость, её как блокирует голова.
Питання від: ; Вік: 21

Знайдіть психолога в Україні: психолог Київ, психолог Дніпро, психолог Одеса, психолог Харків, психолог Львів та інші регіони України або онлайн.


психолог онлайн
1
Наталия Павловна Венглинская
Здравствуйте, Rybu; Вік: 21

"После стресса иза собственного загона,но потом понявши что загонялся по проблеме которая была высосана из пальца перестал чуствовать радость, её как блокирует голова."

С каким своим прошлым периодом вы себя сравнивайте, когда пишете, что перестали чувствовать радость?
От каких ваших действий вы раньше испытывали радость?

👍 радити психолога:


психолог онлайн
Rybu, доброго времени суток!
И? В чём вопрос?
цитата:

Нету чувства радости... После стресса иза собственного загона,

Такое бывает. Комбинация самонакрутка+стресс = эмоциональное расстройство.
Надо разбираться что именно произошло с Вашими эмоциями в результате стресса, т.к. вариантов есть несколько. И это делается в процессе индивидуальной работы.
может имеет смысл выбрать специалиста и поработать с психологом?

👍 радити психолога:


психолог онлайн
Добрый вечер. Что хотели бы узнать от психологов?

👍 радити психолога:

Виберіть психолога для консультування з приводу перепадів настрою, збудливості чи роздратованості, гніву, провини тощо


психолог онлайн
цитата:

После стресса иза собственного загона,но потом понявши что загонялся по проблеме которая была высосана из пальца перестал чуствовать радость, её как блокирует голова.


Мені шкода чути, що ви боретеся зі стресом і відчуваєте відірваність від радості. Подолати такі психологічні перешкоди може бути складно, але є кроки, які допоможуть вам впоратися зі стресом і відновити зв'язок зі щастям:

1. Визнайте свої почуття: Визнайте, що ви відчуваєте стрес і що вам важко відчувати радість. Розуміння своїх емоцій - це перший крок до їх подолання.

2. Визначте джерело стресу: Поміркуйте над конкретними думками чи ситуаціями, які викликають у вас стрес. Це допоможе вам краще зрозуміти проблему і те, як до неї підійти.

3. Розробіть стратегії подолання стресу: Вивчіть здорові способи подолання стресу, такі як вправи на глибоке дихання, медитація або поступове розслаблення м'язів. Ці методи допоможуть заспокоїти розум і покращити емоційний стан (пошукай статті на цьому сайті "що таке коупінг-стратегії").

4. Зосередьтеся на позитивних аспектах: Переключіть свою увагу на позитивні аспекти вашого життя і практикуйте вдячність - ви можете завести "Щоденник вдячності" і щовечора вносити туди по 3-5 пунктів за що і кому ви вдячні сьогодні. Це може допомогти протидіяти негативним думкам і принести більше радості у ваше життя.

5. Займайтеся діяльністю, яка приносить вам радість: Знаходьте час для хобі, спілкування з друзями або інших видів діяльності, які роблять вас щасливими і повноцінними. Якщо відчуваєте що немає бажання чи сил - змусьте себе!

6. Шукайте допомогу: Поговоріть з друзями, родиною або психологом про свої почуття і проблеми. Вони можуть надати рекомендації та свіжий погляд на ситуацію.

7. Будьте терплячі до себе: Пам'ятайте, що переживати періоди стресу і нещастя - це нормально. Будьте лагідні до себе, коли ви працюєте над своїми почуттями і прагнете відновити почуття радості.

Ці кроки допоможуть вам впоратися зі стресом і відновити зв'язок з позитивними аспектами вашого життя. Пам'ятайте, що ви не повинні долати ці виклики наодинці, і звернення за підтримкою до інших може бути важливою частиною процесу зцілення.

👍 радити психолога:

Щоб запитати або відповісти, авторизируйтесь або пройдіть реєстрацію!
Автор питання не дозволив його обговорення. Заборона стосується порад від нефахівців. Відкриті для коментарів питання - тут.

Наші психологи

Схожі онлайн консультації

Психологічний аналіз творів
«Я вижу, я вижу» (2014)
фільм«Я вижу, я вижу» (2014) теми: матір потеря смерть
Марта, Марси Мэй, Марлен
фільмМарта, Марси Мэй, Марлен теми: травма ідентифікація з агресором психологические защиты

Рекомендуємо

От любви до ненависти - один шаг От любви до ненависти - один шаг

Почему самые близкие и любимые нам люди в один миг стают злейшими врагами? И почему ненависть ВСЕГДА идет после любви, а не наоборот?

Душевная боль: три урока для тех, кому сейчас тяжело Душевная боль: три урока для тех, кому сейчас тяжело

Душевная боль рано или поздно приходит к каждому из нас, нужно научиться сосуществовать с ней в этот непростой период. Как унять душевную боль? В период, когда нам отчаянно тяжело жить, нужно усиленно заботиться о себе.

Чувство вины. Семь основных форм вины. Чувство вины. Семь основных форм вины.

В детстве вас приучали к чувству вины взрослые, в особенности члены вашей семьи. Лелея чувство вины, вы ускользаете от ответственности. Отбывание приговора за воображаемую вину - невротическая привычка, от которой вам следует избавиться... Вина в

Что такое стыд Что такое стыд

Чем отличается стыд от вины? Откуда берется стыд? За стыдом, как правило, стоит сильная потребность...

О сочувствии. Как правильно сопереживать расстроенному человеку О сочувствии. Как правильно сопереживать расстроенному человеку

Я, как и каждый из нас, бывает, очень расстраиваюсь по различным поводам. Иногда причина понятна. А порой просто, как говорится, накопилось. И мне в первую очередь хочется очень простой вещи...

qr