У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Сімейні стосунки

Мій чоловік чинить моральну і фізичну наругу над моїм десятирічним сином, пояснюючи це тим, що він нічого не хоче допомагати, що нічого не вміє, не розуміє, одним словом-мо дитина для нього -обуза. Ми в шлюбі 2 роки, маємо спільну 1-річну дитину, яку він обожнює! Також систематично мене принижує всіляко і морально і фізично, було нещодавно проваджена справа по факту сімейного насильства і неодноразові виклики поліції. Допоможіть, підкажіть, чи варто залишатися з такою людиною, кожен ращ він вибачається, шкодує, обіцяє, що не повториться подібне. Дякую за відповідь!
Вопрос от: ; Возраст: 37

Знайдіть психолога в Україні: психолог Київ, психолог Дніпро, психолог Одеса, психолог Харків, психолог Львів та інші регіони України або онлайн.

27-06-2020 01:37:17Дополнение от автора
Дитина цілком нормальна, добре вчиться, вразливий і чуйний хлопчик...


психолог онлайн
Добрий ранок! Обов»язок Ваш як матері -захистити дитину!!!!!! Що Вас тримаю у стосунку, де Вас кривдять?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Бегите от этого человека. Люди, которые осуществляют моральное и физическое насилие просто так не меняются. Это долгая работа с психологом, если он этого захочет.

👍 рекоммендовать:

Виберіть психолога для консультування з приводу насильства морального й фізичного, антисоціальної поведінки

27-06-2020 10:25:20Дополнение от автора
Дякую Вам за відповідь! Я розумію, що людина не зміниться, якщо сама цього не захоче. Хотілося вірити його обіцянкам, хотілося, щоб була сім'я повноцінна, я сама з трьох років виховувала старшого сина, якого він зараз щемить, пояснюючи це тим, що я його лише ростила, як рослину, і теж саме говорить його мама-моя свекруха, що у мене "проблемна" дитина, хоча він таким не є, в школі поведінка хороша, має друзів, допомагає все, що просимо його, я не розумію звідки у чоловіка мого таке несприйняття дитини, як такої, він його дратує своїм фактом присутності, може виставити його з кімнати, кухні в тд., дитина все розуміє і каже, що він тут нікому не потрібен( Мені, як мамі серце болить за дитину, я, як можу його захищаю і не даю ображати, але це не вирішує саму проблему.


психолог онлайн
А сыночка своего, каким бы он проблемным не был, нужно в любой ситуации любить, не потокать, а любить. Направлять конечно нужно, но всем поведение показывать вашу любовь. Дети очень плохо реагируют на негативные отношения в семье. То что чувствуете Вы то же самое, бессознательно, и Ваш ребенок. То есть если у вас скандалы-ребенку тоже очень плохо.

👍 рекоммендовать:

27-06-2020 10:52:41Дополнение от автора
Дякую за відповідь!


психолог онлайн
Навіть до дуже проблемної дитини не можна застосовувати такі покарання. Наразі Ви перебуваєте у стосунках, де чиниться насильство і я не бачу перспектив, щоб воно перестало чинитись.

👍 рекоммендовать:

27-06-2020 11:53:38Дополнение от автора
Дякую за відповідь! Я впевнена, що проблема не в дитині, це чоловік не може контролювати свої емоції і керувати своїми вчинками, хоча коли ми спілкуємося за спокійнійних обставин-він все розуміє і гарно мислить, але коли доходить до діла-в хід ідуть руки, нецензурна лайка, дуже образливі слова. Я знаю, що подібно його виховував батько, шарпав, ремінь, ставив на гречку, постійні скандали в сім'ї були. Я думаю, що це травми дитинства, над якими потрібно працювати зі спеціалістом.
Хотілося почути думку психологів стосовно своєї ситуації сімейної, вкотре переконалася, що проблема серйозна, Нажаль...


психолог онлайн
Згоден з Вами. Водночас, ви усвідомлюєте проблему та небезпечність ситуації а це вже крок до її вирішення.

👍 рекоммендовать:

27-06-2020 12:05:40Дополнение от автора
Дякую! Важливо було почути кожного з Вас, як фахівця!

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Похожие онлайн консультации

01-06-2020 Стосунки
31-05-2020 Стосунки
30-05-2020 Стосунки
Психологічний аналіз творів

Рекомендуємо

Насилие в семье Насилие в семье

Корни домашнего насилия и шаги по прекращению насилия в семье. Способы разорвать «замкнутый круг» насилия в семье. Домашнее насилие наблюдается в каждой четвертой семье, но по результатам анонимных опросов этот показатель намного выше.

Границы виктимности (поведение жертвы) Границы виктимности (поведение жертвы)

Не будь жертвой!!! Текст прост и понятен, но к сожалению, он не работает. Почему жертва позволяет не только нарушить свои границы, но и часто бессознательно транслирует возможность нападения на нее.

Что надо знать родителям, чтобы уберечь ребенка от сексуального насилия Что надо знать родителям, чтобы уберечь ребенка от сексуального насилия

Сегодня все больше знаменитостей говорят о сексуальном насилии в детстве. Опра Уинфри, Честер Беннингтон, Тим Рот, Анн Хеч, Майкл Тайсон, Оззи Осборн – эти люди решились рассказать свои истории спустя долгие годы...

Бить или не бить. Жестокое обращение с детьми Бить или не бить. Жестокое обращение с детьми

По каким причинам родители начинают вести себя неадекватно с детьми? Как родителям справляться со своей агрессией? Статистика по распространенности жестокого обращения с детьми неутешительна.

Обесцененная агрессия Обесцененная агрессия

Современному человеку, живущему постоянно в стрессе, на пороге  экологической катастрофы, в  пору  военных конфликтов, погрязшему в  хаосе постоянной нехватки времени, переизбытка информации  приходится ...

Здоровая доза злости Здоровая доза злости

Злость – одно из базовых чувств человека. Оно варьируется от раздражения до ярости, то есть проявляется в зависимости от внешних стимулов и внутренних механизмов.

qr