У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Тривожний стан

В мене сталась така ситуація, у себе вдома випивав з друзями спиртні напої, в великій кількості. На другий день прокинувся, зрозумів що майже нічого не пам'ятаю. Питався в них чи все було добре, спокійно, говорять що так. Але я помню всякі короткі уривки, ніби я натворив щось дуже страшне. Помню всякі дуже дивні,страшні ситуації, які відбувались зі мною. Здавалось що мав конфлікт з сусідами і з багатьма своїми знайомими(через те що я натворив). Ті з ким я був кажуть що я ні з ким не говорив і нікуди не виходив, все було добре і ти нічого не наробив, хоча я помню все зовсім протилежне.Наслідків після цього взагалі ніяких нема.
Це сталось 2 місяці тому, я думаю про це кожен день, повністю замкнутий в собі. Життя ніби поділилось на до і після. Я випивав рідко, але якщо пив то дуже багато, таке що нічого не пам'ятав було майже завжди. Але ось таке зі мною вперше. Протягом цих двох місяців були навіть суїцидні думки, просто не можу жити з цими страшними спогадами, але мені кажуть що тоді нічого поганого не сталось. Як можна це все пояснити...
Питання від: ; Вік: 25

Знайдіть психолога в Україні: психолог Київ, психолог Дніпро, психолог Одеса, психолог Харків, психолог Львів та інші регіони України або онлайн.


психолог онлайн
Доброго дня.
Якщо мають місце суіцидальні думки варто звернутися за консультацією до лікаря психіатра.
Він призначить медикаментозну терапію після того як діагностує ваш стан.
Варто потурбуваттся про себе, та не доводити до відчаю, глибокої кризи.
Чого ви боїтеся? Що такого жахливого могло трапитися?
Чи бували раніше тривожні напади?
Якщо дуже важко після консультації психватра має сенс звернутися до психолога щоб зрозуміти підсвідомість страхи та природу вашої тривожності.

Відредаговано автором 18-03-2023 23:57:24


👍 радити психолога:

Щоб запитати або відповісти, авторизируйтесь або пройдіть реєстрацію!
Автор питання не дозволив його обговорення. Заборона стосується порад від нефахівців. Відкриті для коментарів питання - тут.

Наші психологи

Схожі онлайн консультації

14-01-2023 Отношения
Інтерв'ю з психологами
Інтерв'ю з психологами Сектантство

Каким образом лидеры сект подчиняют человека своему влиянию? Какие опасности для человеческой психики несет сектанство? Могут ли близкие люди как-то помочь человеку, попавшему под влияние секты?

висловилося: 6

Інтерв'ю з психологами Компьютерные игры и игровая зависимость

Кто больше всего подвержен игровой зависимости. Cпособы, как отвлечь ребенка от компьютерных игр. Увлечение играми с насилием и убийствами.

висловилося: 4

Інтерв'ю з психологами Любовь. Всё о любви.

Что такое любовь, "здоровый эгоизм", любовная зависимость. Возможна ли любовь без ревности?

висловилося: 9

Рекомендуємо

ДДА і емоційна самотність ДДА і емоційна самотність

Дорослі діти алкозалежних (ДДА) - люди, які росли і виховувались в сімʼях де хтось один з батьків страждав на алкоголізм. ДДА виділені у окрему групу, адже підходу до психотерапії теж потребують особливого.

Під одним дахом з алкоголіком Під одним дахом з алкоголіком

В цій статті я хочу поговорити не про алкоголізм чи алкоголіків, а про тих, хто живе із залежними людьми, про дружин, дітей, батьків алкоголіків та наркоманів. Співзалежні люди проживають схожі почуття/емоції, подібні ситуації, що і залежні.

Экзистенциальная боль треугольника Карпмана Экзистенциальная боль треугольника Карпмана

Как ни парадоксально, основной задачей психолога будет отсутствие желания изменить судьбу клиента. Основные пункты выхода из треугольника. 98% населения мира фактически являются созависимыми.

Опять напился... Опять напился...

Почему муж пьет, виновата ли я? Замкнутый круг, из которого многие женщины не видят выхода. Алкоголизм не существует без пособника – созависимого.

18 ошибок родителей наркоманов и алкоголиков. 18 ошибок родителей наркоманов и алкоголиков.

Данная статья будет полезна не только родителям, но и другим близким наркоманов и алкоголиков – женам, мужьям, братьям, сестрам, детям и друзьям.

qr