У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Зрада

Доброго дня! Мене звати Василь мені 32 роки. Мене є проблема яку частково вирішив частково ні, хочу що ви мені помогли. Я одружений 10 років мене є дитина 9 років, в сім за цей період було все як і в сім'ях. Рік назад мені запропонували роботу за кордоном від якої я не міг відмовитися і я поїхав, кожних 3-тій місяця я виривався до дому до сім'ї здавалося що все було гаразд. Но після останього приїзду я замітив що пропала близкавка між мною і дружиною з її сторони(((, пробував поговорити знею но нічого не вдавалося ( все гаразд я тебе люблю що ти видумоєш). Я зрозумів що щось не так що це брехня.Перед від'їздом за кордон я наняв людину яка слідкувала за нею, пройшов час я вернувся зустрівся з нею і вона надала інформацію з відео.Так я був прав в неї був робочий роман, я не девився відео не зміх. Пробував знею поговорити не розказуючи нічого про відео і остальне но знов що ти видумоєш і так далі. Я людина терпляча хоч колишній спорцмен щоб ніхто не постраждав ні дружина ні її коханець ( в нього тоже сім'я і 2 дітей 2 дочка 6 років і 4 місяці).Вирішив позвонити до нього думав мужику скорше дойде що потрібно все це зупинити розпадеться 2 сім'ї і постраждають діти(((.Но почув одні заперечення з неадекватними словами і матами((.Подумавши день витягнув козер відео, зробив ровмінг дзвінок до них двоє і сказав що маю відео і скину в фейсбук на дві сторінки.Після цього дружина захотіла зустрітися сказала що так вийшло що мене небуло не було підтримки а тут він. Я пробачив її бо люблю і ціную сім'ю але є одне но вони дальше працюють разом і звільнятися не планують можна її довіряти не знаю.Скоро я знов їду а в душі не спокійно. Поможіть з цим мені.
Вопрос от: ; Возраст: 32

Знайдіть психолога в Україні: психолог Київ, психолог Дніпро, психолог Одеса, психолог Харків, психолог Львів та інші регіони України або онлайн.


психолог онлайн
Доброго дня, Василь! Напевно тут справа не у від`їзді, і не в тому, що вони і надалі працюватимуть разом, а в тому, що у ваших стосунках щось зламалось, тому і довіри зараз немає. Над стосунками слід працювати, відновлювати, розвивати. Зверніться до психолога, який працює з парами, думаю, так буде більш ефективно для вас обох.

👍 рекоммендовать:


консультация психолога
Доброго дня! Пережити зраду непросто, а втрачену довіру повернути ще складніше. В чому саме зараз Вам найбільше потрібна допомога?

👍 рекоммендовать:

13-05-2019 11:53:29Дополнение от автора
Я незнаю як поступити звільнятися вони не хочуть бо цінують свою роботу, но я неможу так лишити це. Знаючи що ця людина працює з нею вони дальше спілкуються бачутся.

Виберіть психолога для консультування з приводу переживання невірності в стосунках, зради близьких людей вцілому


консультация психолога
А як Ви хочете вчинити? Які варіанти дій розглядаєте у такому випадку?

👍 рекоммендовать:

13-05-2019 12:47:22Дополнение от автора
Воріанти звільниня! вона чи він мусить звільнитися, я можу заставити це їх зробити(варіантом відео) незнаю чи це правильно і чи мені це потрібно


психолог онлайн
Добрий день! Ви думаєте, що звільнення вирішить проблему? Чи лише зніме тривожність у краткостроковій перспективі? Що їм буде заважати зустрічатись і надалі? Проблема набагато глибше.... Ви найняли людину, щоб вона контролювала жінку... Ви і раніше контролювали, недовіряли їй?

👍 рекоммендовать:

13-05-2019 13:34:11Дополнение от автора
Довіра була до певного часу, но зрозумів щось не так як завжди холод, приділяня менше уваги ніж було( може це привело до не довірою до неї).Я вирішив наняти людину і не помилився в цьому. .Вона визнає помилку, говорить що не повториться ця неприємність но ніяких ходів від неї подальших не має.Мене є почуття до неї, я хочу зберегти сім'ю і внас в двох є цінніше ніж ми і наші поступки, це наша дитина.


консультация психолога
Важливо зрозуміти, що Вам дасть це звільнення. Чи буде це гарантією того, що більше не буде у них стосунків?

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Похожие онлайн консультации

22-03-2019 Об измене
11-01-2019 измена
Психологічний аналіз творів
Психоаналитик (2009)
фільмПсихоаналитик (2009) теми: психотерапія психологические защиты отчаяние
Джен Ейр
книгаДжен Ейр теми: відносини отношения любовь

Рекомендуємо

Психология измены Психология измены

Советы психолога парам, переживающим супружескую измену. Поиск отношений на стороне, по-видимому, один из самых простых и доступных в современной жизни способов самоутвердиться. Поисками приключений люди пытаются реализовать основную потребность..

Предательство: девятый круг ада Предательство: девятый круг ада

Предательство – оборотная сторона преданности. Преднамеренное причинение вреда (морального, материального), доверившемуся тебе человеку ...

Как пережить измену Как пережить измену

Как пережить измену мужа или жены? Как простить измену любимому человеку и прощать ли? Нужно простить или хочу простить измену? Очень часто в этот период теряется доверие к партнеру...

Вас предали? это прекрасно! Вас предали? это прекрасно!

Практически каждый из нас может сказать, что его хоть раз, но предавали… Но так ли уж страшен этот феномен, и что такое вообще предательство? Итак, Вас предали. Поздравляю! Это отличный повод стать лучше! Для этого необходимо сделать три шага.

Муж ушел к другой. Как вернуть? Муж ушел к другой. Как вернуть?

Хотите ли вы именно этого? Давайте проведём мысленный эксперимент. Представьте себе идеальное разрешение нынешней ситуации. Что вы видите в этом идеальном образе будущего – вернувшегося мужа, или что всё стало как было раньше?

Несколько слов о предательстве Несколько слов о предательстве

Каждого из нас хоть раз в жизни предавали, по крайней мере, мы так думаем. Это может быть близкий,  родной человек, может быть просто знакомый, иногда это мы сами или  можно просто себя почувствовать преданным...

qr