У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Проблеми в стосунках

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » Проблеми в стосунках
Доброго дня! Мені 22 і моєму хлоплю 22 роки. Ми в стосунках 3 місяці, на початку стосунків все було гаразд, а зараз кожного дня ми сваримось. Його не влаштовує абсолютно все, він дуже мене ревнує, контролює. Я працюю в поліції, на аочатку стосунків він нічого не мав проти моєї роботи, звісно казав що вона йому не подобається але зараз він поставив мені ультиматум «або я звільняюся або на моєму місці в авто буде їздити інша», ревнує мене до колег, до друзів, навіть не дозволяє виходити із подругами на каву. Якщо я кудись вийду із дому без його відома він влаштує скандал. Постійно перевіряє мій телефон, переписки, дзвінки, абсолютно усе. Був випадок коли я щось розповідала йому і помилилася словом, через це він теж влаштував скандал типу «чого це ти слова плутаєш?». Ніяк не можу йому вгодити, я нікуди не ходжу, ніде не гуляю, ні з ким не спілкуюся, а він весь час мене в чомусь підозрює. Коли разом кудись вибираємось, я можу запропонувати піти десь пройтись а він каже що мені тільки «двіжи» в голові, що я хочу гуляти а він хоче спокою і домашньої обстановки. Також хотіла піти у спортивний зал, так як я трішки набрала вагу, він категорично заборонив і сказав що якщо я піду в зал то він мене залишить. Сьогодні вранці мене колеги підвезли на роботу, так він знову влаштував скандал «чому це я не викликала таксі а колего мене підвозять, двоє хлопців в машині і ти, не зрозуміло чим ви тай займалися.» - а я була весь час із ним на зв‘язку і надсилала йому відео повідомлення. І так постійно, якщо я йому одну, дві хвилини не відповідаю на повідомлення або не беру трубку із першого разу то він починає скандал і каже що я собі живу своїм життям і взагалі забила на нього болт. Я вже просто не знаю як бути( я вже роблю все що тільки можу тільки щоб вгодити йому. Я ще ніколи і нікого не просила щоб мене не залишали і ні перед ким не стояла на колінах як перед ним( в мене вже якесь відчуття що ніби його власність.
Вопрос от: ; Возраст: 22


психолог онлайн
2
Александр Сергеевич Семенюк
Оксана Сенченко
Добрый день!
Какой у Вас вопрос? Что Вы хотите? То, что Вы описали нельзя назвать здоровыми отношениями. Ваш молодой человек выбрал Вас именно такую, какая Вы есть сейчас, не то, что он Вас требуют. Он пытается подавить Вашу волю, желания и полностью контролировать Вашу жизнь. Такие отношения разрушают, а не наполняют. Что Вы получаете от этих отношений?

👍 рекоммендовать:

18-11-2020 13:09:47Дополнение от автора
Чим можливо це якось виправити? Змінити? Я вже не знаю як з ним спілкуватися, боюся йому щось казати бо він одразу починає у всьому звинувачувати мене. Він ніколи перший не попросить пробачення , йому легше залишити ніж це зробити


психолог онлайн
1
Ольга Владимировна Головченко
Дуже Вам співчуваю! Таке враження що Вас, як особистості і немає у взаєминах. Начебто Ваш хлопець не бачить Вас, а контактує з якимось віртуальним образом. Але! Це ж Ви дозволяєте йому так поводитись з собою? Щось Вам дає такий формат відносин (щось Ви дійсно отримуєте в стосунках де Вас начебто й немає?)
Виправити можна - змінитися самій.
Яки у вас були стосунки в родині, особливо з батьком?

👍 рекоммендовать:

18-11-2020 13:57:43Дополнение от автора
Моя мама такого ж характеру як він, вони дуже схожі( думаю що можливо тому я так дозволяю поводитись із собою)

18-11-2020 13:57:47Дополнение от автора
Моя мама такого ж характеру як він, вони дуже схожі( думаю що можливо тому я так дозволяю поводитись із собою)


психолог онлайн
Доброго дня! Сопереживаю вас, находится в постоянном напряжении и негативных переживаниях, рядом с мужчиной , которого вы считаете "близким" очень не просто.. жутко подумать что может быть такое и что будет дальше... Вы как смотрите на такое отношение к вам??
2.
цитата:

Чим можливо це якось виправити? Змінити?

Вы хотите что исправить и что изменить?? - парня и его мировоззрение? Или себя изменить и поменяться так как хочет ваш парень?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Яки у вас були стосунки з батьком?
"Моя мама такого ж характеру як він, вони дуже схожі( думаю що можливо тому я так дозволяю поводитись із собою) - і що далі пануєте? Як виправляти? І що чи кого?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
1
Ольга Владимировна Головченко
Доброго дня, nik97b.
Ми не здатні вплинути на почуття, поведінку, ставлення іншої людини, а лише на власні. У Вашого хлопця існує внутрішній конфлікт, який він проробляє через Вас, і лише йому його вирішувати (а зараз, помітно, його це влаштовує). Водночас, хочеться запитати Вас - що Вам взагалі дають ці стосунки, що у них є цінного?

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Похожие онлайн консультации

Психологічний аналіз творів
Nocturna (2007)
фільмNocturna (2007) теми: чувства прийняття себе страх
Ангел - А
фільмАнгел - А теми: кохання психотерапія утрата
«Всегда говори «Да!»
фільм«Всегда говори «Да!» теми: депресія социальная изоляция отвержение
qr