У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Проблема в стосунках

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » Проблема в стосунках
Стаються дивні випадки, після того як розійшлась з хлопцем, 1,5р тому. Після цього попадаються хлопці такі які мають дівчат, або зе кохають колишніх, або переїжджають в інше місто. Це дуже бє по самооцінці.
Я в принципі сильна людина. Але це дуже вбиває. Це дуже важко переживати, тай я не розумію чому стається так. Я вже шукала проблеми в собі, вирішувала їх, стараюсь щось змінювати. Але нічого не дає, тільки якась симпатія і все, щось не так, я ніби притягую до себе таких чоловіків.
Потім я це все тримаю в собі і цим себе вбиваю. Пізніше оживаю, але нічого не міняється, знову знайомство і знову кохає колишню, або ж десь їде. І що робити ? Як це все відштовхувати від себе , як не їсти себе такими переживаннями ?
Вопрос от: ; Возраст: 21


психолог онлайн
Здравствуйте.
цитата:

попадаються хлопці такі які мають дівчат, або зе кохають колишніх, або переїжджають в інше місто. Це дуже бє по самооцінці.

Вы об этом узнаете на каком этапе отношений?
цитата:

Потім я це все тримаю в собі і цим себе вбиваю.

Почему выбираете справляться со своими переживаниями в одиночестве?

👍 рекоммендовать:

04-06-2020 23:49:12Дополнение от автора
Буває дізнаюсь на початкових етапах , а буває вже на дуже близьких відносинах.
Буває ділюсь з подругою,але не завжди, бо не хочу бути слабкою , і так як мені здається дурною, що завжди такі попадаються


психолог онлайн
цитата:

Стаються дивні випадки, після того як розійшлась з хлопцем, 1,5р тому.

По какой причине вы расстались? Кто был инициатором разойтись?

👍 рекоммендовать:

05-06-2020 00:15:53Дополнение от автора
Ми сварились через відстань, все ж розійшлись , перед тим як я мала переїжджати до нього в іншу країну , потім помирились, він приїхав , але на іоні ревності, або ж це просто було відмазка на цьому розійтись, потім він сказав що взагалі сам буде переїжджати і кар’єра для нього важливіша. Так і все завершилось


психолог онлайн
Как вы переживали этот разрыв? Что чувствуете к этому молодому человеку?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Добрий ранок!Як Ви сприйняли розлучення з хлопцем? Що думали про себе у зв"язку з розривом стосунків? "Стаються дивні випадки, після того як розійшлась з хлопцем, 1,5р тому. Після цього попадаються хлопці такі які мають дівчат, або зе кохають колишніх, або переїжджають в інше місто. Це дуже бє по самооцінці." Що взагалі для Вас стосунки? Чи можете Ви бути щасливою без них?

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Похожие онлайн консультации

Психологічний аналіз творів
qr