У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Де навчатися


постів: 0
форум
 

Доброго дня усім!Я в одному кроці від отримання післядипломної освіти за напрямом Психологія. Хочу порадитися з таких питань:

 

1. Вибираю між кількох київських вузів, не знаю, який вибрати (а часу на детальний збір інформації,  на жаль,  немає). Критерій грошей - не основний. Важливо: цікава та практична освіта, можливість вчитися дистанційно чи заочно, в ідеалі  - репутація вузу на міжнародній арені (я собі так це уявляю, можливо цей критерій дещо наївний)

2. Вибір між двома спеціалізаціями - практична психологія та психологія сім'ї з основами психотерапії. Як між ними вибрати,  не знаю) маю якісь уявлення по цих напрямках, але впевнена що реальність може бути інакша.  Поясніть якщо можна на практиці, з чим їдять одне й друге)

3. Якісь загальні поради, як вибрати та будувати свій шлях у психотерапії. За плечима маю базову освіту у позитивній психотерапії,  рік навчання на психології у Петербурзькому університеті, а також диплом школи коуча. Практика не дуже велика, я працювала у суміжній сфері і все якось не встигала зайнятися своїм розвитком...

Буду дуже вдячна за рекомендації,  лайфхаки, направляючі запитання. Усім мирного дня!


Безкоштовна розсилка цікавинок!


Ще немає постів в цій темі.

Аби прийняти участь в обговоренні, авторизуйтесь або пройдіть реєстрацію!

qr