У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Жінкам подобаються грубі чоловіки?

У Психолога » Психологічний форум » Інше » Жінкам подобаються грубі чоловіки?

постів: 13
форум
 

Тільки що прочитав на форумі тему, яка зачепила старе і болюче.

Дівчина пише, що в неї добрий і м’який хлопець, але він її не сильно збуджує. Інші чоловіки її збуджують більше, ніж він. Вона познайомилась на форумі з іншим хлопцем, який писав їй, як він буде її "иметь", і її це дуже збуджує.

У коментарях жінка-психолог відповідає, що жінкам часто подобаються "погані хлопці", але тільки в сексі.

Усе це викликає в мене відчай. Якщо жінкам завжди подобаються грубі "погані хлопці", то значить я приречений ніколи по-справжньому не подобатися дівчатам, тому що я не хочу бути грубим і "поганим". Я подобаюсь собі таким як є. Але навіть не це найважливіше. Найважливіше для мене тут те, що навіть якби у мене з’явилася дівчина, то вона була би приречена бути нещасливою зі мною — так само як дівчина з тієї теми. Їй буде завжди чогось не вистачати зі мною — грубості, агресивності. Тому я не маю морального права нічого починати з дівчатами, тому що м’який і спокійний чоловік не може зробити жінку щасливою. Щасливою жінку може зробити лише грубий мужик, який буде агресивно її "иметь".

Ось це "иметь" викликає в мене огиду. Мені важко зрозуміти, чому комусь може таке подобатися. У сексі мені подобаються зовсім протилежні речі — обійми, доторки, ніжність. У мене немає бажання когось грубо трахати, особливо якщо це дорога для мене людина. Агресія і насильство в сексі мене не те що не збуджують, а навіть відштовхують. Зі мною щось не так?

Також дівчина з тієї теми пише про те, що той її м’який хлопець має чорний пояс з тхеквондо. Це створює відчуття якогось абсурду. Спортивна підготовка і вміння захистити жінку її не приваблює. Її приваблює дика грубість. Це викликає відчай. Я також цікавлюся єдиноборствами, деякий час займався кікбоксингом. Я не проти застосовувати грубість і силу там, де вона доречна, — для самозахисту або захисту інших. Але проявляти грубість до дорогої мені людини в мене нема бажання. І мені дивно, що в деяких жінок є таке бажання — щоб чоловік був з нею грубий.

Чи це не в деяких жінок, а в усіх? Грубість і агресивність — це риси, які приваблюють жінок у чоловіках за промовчуванням?


Безкоштовна розсилка цікавинок!



[всі пости]
Щасливою жінку може зробити лише грубий мужик, який буде агресивно її "иметь".
Щасливою жінку може зробити лише той, хто її зрозуміє.

І якщо він її зрозуміє(а не лише себе), то він може піти на зустріч її "иметь".
ПРО ВСЕ МОЖНА І ПОГОВОРИТИ І ДОМОВИТИСЯ . І "ИМЕТЬ" також можна по різному!

А з вами все гаразд!

автор


[всі пости]
цитата:

І якщо він її зрозуміє(а не лише себе), то він може піти на зустріч її "иметь".

Тобто якщо ти любиш жінку, то готовий заради неї зробити те, що тобі не подобається.

Звичайно, в цьому є сенс. Але лише до певної міри, бо якщо їй подобається робити це грубо, а тобі це огидно, то який сенс в таких стосунках?

Краще хай вона знайде собі когось брутального і буде щаслива від грубості з його боку, а я вже якось сам.

автор


[всі пости]
Згадуються слова колишнього психотерапевта про те, що, мовляв, деколи дівчата закохуються в "м’яких" хлопців, але потім їм чогось не вистачає. Від цих його слів просто хочеться здохнути. Тобто якщо я не брутальний, не агресивний тощо, то будь-яка жінка буде приречена бути нещасливою зі мною.

Взагалі-то вже так було. Єдиній дівчині, яка в мене була, чогось не вистачало зі мною. Їй не вистачало якоїсь сили, агресивності, грубості, рішучості — чогось із цього спектру. Якщо правильно пригадую, вона мені прямо про це казала.

Я не маю морального права нічого починати з жінками, тому що будь-якій жінці буде чогось зі мною не вистачати, тобто вона не буде щаслива зі мною.

Я не дуже маю риси, які зазвичай привалюють жінок, більше не тому, що не можу таким бути, а скоріше тому, що не хочу. Я невпевнений в собі й нерішучий більше не тому, що не можу бути рішучим, а тому, що вважаю, що так правильно — завжди сумніватися в усьому, в тому числі у правильності своєї поведінки. Такий от максимально впевнений в собі, нахабний типаж, який так приваблює жінок, мені огидний. У жодному разі не хочу таким бути.

Або, наприклад, грубість у сексі. Мені неприємно бачити навіть у порно, такі речі, як, наприклад, ляпаси по попі, або коли чоловік тримає жінку за горло чи за волосся. Деколи таке бачити мені просто гидко. Недавно в одному порно-ролику я побачив, як чоловік під час цього процесу час від часу дає жінці ляпаси по обличчю. Моя перша реакція була така: "Ах ти ж виродок, чого ти її б’єш!". Але він не виродок, бо їй це подобається. Її збуджує, коли її б’ють. У мене нема ніякого бажання бити жінок. У мене є скоріше протилежне бажання — їх захищати. Але, на жаль, їм це не потрібно. Їм потрібно, щоб їх били або принаймні грубо трахали. Я розумію, що це така гра, що він же, так би мовити, не по-справжньому її б’є. Але навіть якщо це лише така гра, мені все одно бридко.

Багато разів я намагався виглядати більш рішучим, сміливим, впевненим, агресивним чи грубим, ніж я є насправді. Це я робив для того, щоб подобатися дівчатам. Виглядало це, мабуть, тупо. За це трохи соромно, але частково я себе розумію. Хотіти подобатися дівчатам — це природно. В якийсь момент я вирішив більше такого не робити. Поводитись так — це самоприниження. Тим більше, що я дуже не подобався собі тоді, коли так робив.

Вже давно дійшло до того, що коли я помічаю в собі якусь поведінку, яка зазвичай подобається жінкам, то не завжди розумію, чи я дійсно хочу себе так поводити, чи так роблю тому, що знаю, що таке подобається жінкам. Наприклад, коли я поводжуся впевнено і рішуче, то не знаю, чи я дійсно зараз ось такий впевнений і рішучий, чи це я так намагаюся культивувати в собі такі риси, щоб бути привабливим для жінок.

Від цього всього просто огидно. У тому числі від самого себе.

автор


[всі пости]
Мабуть, у мені є трохи мізогінії. Я ненавиджу жінок за те, що їм подобається те, чого я не можу їм дати. Чого їм не подобається, коли при них піклуються, коли до них добре ставляться, коли ними захоплюються? Чому їм подобається, коли до них ставляться грубо, коли їх грубо трахають, коли їх під час сексу б’ють по задниці та по обличчю, коли з ними поводяться нахабно?

Насправді я розумію, чому. Це щось древнє і тваринне. У тварин самці заволодівають самками за допомогою сили. У людей, мабуть, колись було так само, і в людях живе якась генетична пам’ять про це. Якось так, швидше за все. Але від цього розуміння ніяк не легше.

Надіюсь, мене не заблокують за цей допис. Якщо цей мій допис щось порушує, то прошу модератора видалити допис, але не блокувати мене.


[всі пости]

↩ Реакція на пост від robocop

Мабуть ви в дитинстві чи юності зустрічалися з секс-асильством. Або сприйняли статевий акт, як секс-насильство!
Це лише моя гіпотеза!
Що скажете?

автор


[всі пости]
цитата:

Мабуть ви в дитинстві чи юності зустрічалися з секс-асильством.

Ні, не було нічого такого.
цитата:

Або сприйняли статевий акт, як секс-насильство!

Важко сказати точно, але, можливо, щось було подібне, коли я в дитинстві чув один чи два рази, як цим займаються батьки.
цитата:

Або сприйняли статевий акт, як секс-насильство!

Багато людей вже в дорослому віці сприймають це як насильство, і їм це подобається. Ось це мені непросто зрозуміти. Тому що мені подобається це сприймати як протилежність насильства.


[всі пости]
цитата:

Чи це не в деяких жінок, а в усіх? Грубість і агресивність — це риси, які приваблюють жінок у чоловіках за промовчуванням?

цитата:

Чого їм не подобається, коли при них піклуються, коли до них добре ставляться, коли ними захоплюються?

цитата:

Чому їм подобається, коли до них ставляться грубо, коли їх грубо трахають, коли їх під час сексу б’ють по задниці та по обличчю, коли з ними поводяться нахабно?


Не треба узагальнювати. Жінки всі різні. Знаю, що є дівчата,які саме таких "мягких" як ви і шукають.
Ви набагато сильніші в цій своїй мягкості.
цитата:

Єдиній дівчині, яка в мене була, чогось не вистачало зі мною. Їй не вистачало якоїсь сили, агресивності, грубості, рішучості — чогось із цього спектру. Якщо правильно пригадую, вона мені прямо про це казала.


У вас мало досвіду. Думаю з вами все нормально, просто потрібно почекати на потрібну дівчину. На свою, на ту, яка близька по духу.
цитата:

Мені неприємно бачити навіть у порно

Тоді не дивіться порно. Мені неприємно теж та жесть,яку там бачу


[всі пости]
Добрий день! Справа не в вас, а в тих дівчат, яких ви зустрічаєте. Деякі дівчата надають перевагу «поганим хлопцям» з різних причин: такий вибір може бути пов'язаний зі стосунками ще з дитинства; «погані хїлопці» легко не піддаються їхньому впливу, це їх заводить і привабливо притягує; бльшість жінок обирають таких чоловіків через глибинне і часто підсвідоме бажання бути не такою, як усі та ін. Особисті комплекси, невпевненість в своїх силах, низька самооцінка, відсутність досвіду, бажання виділитися - усе це підштовхує жінок в обійми до поганих хлопців. Залишайтеся собою і знайдеться дівчина, яка оцінне вас і ваші якості!
1
kotryna


[всі пости]
Вітаю Вас, Ви пізнаєте світ. Тут є люди, які люблять грати у садо-мазо, які люблять запихати в себе різні предмети, які люблять "золотий дощ", які люблять щоб їх партнера трахали у них перед очима, а хтось береже цноту до весілля. Світ цікавий і кожен по-своєму щасливий в ньому.

"Тому я не маю морального права нічого починати з дівчатами, тому що м’який і спокійний чоловік не може зробити жінку щасливою."- а як щодо Вашого щастя? Що робить ВАС щасливим? Які стосунки?
Доки Ви будете внутрішньо не любити себе, вважати недостойним стосунків і боятись обпалитись - доти Вас обходитимуть жінки.

"Дівчина пише, що в неї добрий і м’який хлопець, але він її не сильно збуджує. Інші чоловіки її збуджують більше, ніж він. Вона познайомилась на форумі з іншим хлопцем, який писав їй, як він буде її "иметь", і її це дуже збуджує." - 1) дівчина з форума зраджує; 2) дівчина з форума сама не знає що хоче і не говорить з партнером про свої вподобання і проблеми; 3) і що Вам до тої дівчини? У Вас своє життя . В мене, наприклад, є знайома, яку чоловік бив головою об батарею і вона втікла до мого ніжного брата, який поважає жінок і вони щасливі в шлюбі. Різні люди, різні історії.

"Недавно в одному порно-ролику я побачив, як чоловік під час цього процесу час від часу дає жінці ляпаси по обличчю. Моя перша реакція була така: "Ах ти ж виродок, чого ти її б’єш!". Але він не виродок, бо їй це подобається. Її збуджує, коли її б’ють.". - 1) не дивіться таке порно, там все несправжнє, актори у фільмах теж насправді не вмирають; 2) Порноакторка грає, навряд чи їй насправді подобається, почитайте статті про порно-індустрію; 3) таке порно знімають для любителів насилля, яких це збуджує, отже знайдіть свій тип порно.

"У мене нема ніякого бажання бити жінок" - от і не бийте

"У коментарях жінка-психолог відповідає, що жінкам часто подобаються "погані хлопці", але тільки в сексі. " - Ви шукаєте виправдання чи одобрення?

Висновки:
-не подобається бити жінок, не бийте. Хочете бити жінок - не можна, бо є стаття кримінального кодексу.

- якщо жінка хоче, щоб її били всерйоз і збуджується від насилля - це не завжди здоровий підхід. Треба до психолога. Спочатку, вона хоче грубощів, а потім напише заяву про зґвалтування. Може бути і таке. Або просто такі дівчата копіюють когось, або якісь фільми про вамп-жінок і думають, що вони круті, або їм це теж не подобається, а вони думають, що так треба і тому так роблять. Багато жінок з травмованою психікою.

- основною темою питання є "насилля під час сексу". Може Ви шукаєте собі виправдання чому у Вас не складаються стосунки, або насправді шукаєте відмовку, щоб бути грубим з жінками? Типу "я хороший, це все вона. Вона схотіла так.

- і останнє, Вам теж треба попрацювати над самооцінкою і впевненістю. Так, справді є жінки, які люблять грубий секс. А є жінки які не люблять грубий секс, а люблять ніжність, м'якість і доброту(я одна з них, і я теж шукала доти, доки не знайшла мого чоловіка, і відсіювала тих, хто грубо ставиться до жінок)

- зрозумійте, що Ви повинні бути таким, який Ви є, а не змінюватись під обставини і підлаштовуватись під когось. Знайдете Ви свою половину і будете щасливі, бо вона буде саме для Вас і Вам буде добре з нею.
1
Robocop

автор


[всі пости]
цитата:

Знаю, що є дівчата,які саме таких "мягких" як ви і шукають.

А я не є таким вже аж прямо дуже "м’яким". Але й альфа-самцем я також не є. Я десь посередині. Але грубість у близьких стосунках мене точно відштовхує.

Аби прийняти участь в обговоренні, авторизуйтесь або пройдіть реєстрацію!

qr