У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Психологи: м Кременець

Список психологів, психотерапевтів, які вказали в своїх контактах м Кременець, Тернопільська область. знайдений 1 спеціаліст в нашій базі:

психолог м Кременець м Кременець Олександра Андріївна Зелінська
Олександра Андріївна Зелінська (Кременец) хороший психолог м Кременець

комментарий
Освіта
Вища освіта: у 2002 році закінчила Тернопільський державний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Початкове навчання» та здобула кваліфікацію вчителя початкових класів.
Сертифікати:
1) у 2018-2019 роках приймала участь у всіх семінарах, які відповідали 1 ступеню програми «Московський Гештальт Інститут». Отримала сертифікат «Основи гештальт терапії». Загальна кількість годин - 180.
2) у 2019 році успішно пройшла практично-орієнтований курс «Консультування на базі арт-терапії та метафоричних асоціативних карт «Арт-Мак», на базі інституту практичної психології «Ера».
3) у 2021 році брала участь у лекційному спецкурсі «Зсередини та довкола залежності», в порядку програми «Московський Гештальт Інститут». Кількість годин - 28.
4) у 2021 році приймала участь у роботі конференції «Клінічний підхід в гештальт-терапії», при підтримці Всеукраїнської спілки психологів, що практикують гештальт підхід»
Досвід практики
Досвід роботи практичним психологом 2,5 роки
Працюю з темами
✔️ супервізія для колегПрактикующий психолог, психолог под супервизией, индивидуальная терапия, терапия созависимости и зависимости, работа с подростками, работа с кризисными состояниями, психологическими травмами и самооценкой.

Олександра Андріївна давно не оновлювала даних.


м Кременець м Кременець

Пошук психолога

Введіть необхідні параметри пошуку: регіон, ціновий діапазон консультацій, та початок ключового слова (не обов'язково).

Регіон:
Ціна консультації: до
Працює:







Працює з запитом:
Стать:
Років досвіду від:

Терапевтичний метод...














Якщо Ви - практикуючий психолог, і хочете розмістити інформацію про себе, Вам необхідно зареєструватися на У ПСИХОЛОГА.

м Кременець (г Кременец) - бажаєте тут знайти психолога? Контакти та орієнтовну цінову політику фахівця можна побачити на його персональній сторінці. Вам також буде доступна інформація про рівень освіти, специфіку роботи кожного психолога, відгуки від колег відображені у вигляді рейтингу.
Психотерапевти, психологічна допомога та консультування у цьому населеному пункті України. Дякую, що користуєтесь нашим довідником! Завітайте на головну сторінку бази психологів.

Наші психологи

qr