У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Депресія.... Страх....

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » Депресія.... Страх....
Доброї ночі, прошу у Вас поради у наступному:... Як мені бути, що можете порадити, які ваші думки з цього приводу...
У мене зараз такий стан, що я боюсь... Боюсь наприклад лягти спати, а зараз я з дітьми сама вдома чоловік військовий і знаходиться у тривалому відрядженні, боюсь спати, бо в мене страх, що я можу не проснутись , а діти малі і як будуть вони, що це буде... Іт. Д в голові ціле кіно.... ( Я зараз знаходжусь у декретній відпустці, я настільки виснажена грудним годуванням, недоспаними ночами і всією іншою роботою.... незнаю чи правильно це з моєї сторони писати так, звісно я щаслива і за все Богу вдячна, але я дійсно зараз не маю сил.... Допомагають і моя мама приходить і свекруха, вони бавлять дітей, а я виконую в цей час всю хатню роботу, яку не можу з дітьми зробити, попрати, прибрати, зготувати...., але ніхто не може сидіти весь час з нами і тільки но я залишаюсь в хаті знову сама з дітьми мені страшно, мені починає паморочитись в голові, ком в грудях, і т. Д..... Заснути нереально страшно.... Щоб десь газ не почало пропускати то ще щось....... То важко морально.. Схожа ситуація була у мене 6 років тому, коли першій дитині був приблизно рік, була у спеціаліста діагноз був легка післяродова депресія,тоді я приймала антидепресанти іт. Д з часом ставало все легше і легше, і пройшло. Зараз другій дитині вже майже рік і я бачу це знову повторюється...... Як бути.... Ліки не зможу приймати сильні, бо годую дитину грудьми.... Як взяти себе в руки і дати собі з цим раду..... Виснажує це все дуже...... Вчора ночувала мама у нас і я спала добре і все було добре, сьогодні ми самі діточки сплять, а я от сиджу і пишу вам і не впевнена, що зможу заснути..... Не хочеться когось обтяжувати, бо я вже не дитина, а у мене діти...... Але якось так виходить..... Що і я не можу зараз без сторонньої допомоги.... Виню себе за це......
Дякую щиро за відповіді......
Вопрос от: ; Возраст: 27


психолог онлайн
Доброго вечора, ви дійсно перевтомлена, до цього дня ви прожили без проблем, газ не пропустило? Чому ви можете не проснутись, ви здорова молода жінка. Назначте собі час для переживань завтра з 12.00 до 12.30. Коли приходить мама ви можете відпочити, а не робити домашні справи?

👍 рекоммендовать:

06-11-2020 22:52:09Дополнение от автора
Звісно могла б відпочити, але за мене того ніхто не зробить... ( а я не зможу всього, що потрібно зробити коли сама з дітьми вдома, тому стараюсь всю роботу виконати поки я маю таку можливість, а цілий день ніхто не може бути з нами...

06-11-2020 22:52:44Дополнение от автора
Дякую, за відповідь🥀


психолог онлайн
Вам бажано сходити до лікаря і виписати препарат, або звернутись до психолога, щоб стабілізувати стан. Переживання можна розділити на корисні та не корисні. Не корисні це ті з якими в данний час нічого неможна зробити. Тоді ми їх дистанцюємо, або назначаємо час для переживань 30 хв в день.

👍 рекоммендовать:

06-11-2020 23:03:42Дополнение от автора
Спробую, дякую за рекомендації.


психолог онлайн
Добрий вечір. Так, вам треба потурбуватися про себе, а не про хатню роботу. Спробуйте домовитись, щоб з дітьми посиділи довше. Вам треба елементарно виспатись.
І просити допомогу - це нормально. І не має визивати почуття провини. Чому у вас так - ви можете це дослідити в індивідуальних сесіях з психологом.
Жити без чоловіка з двома малими дітьми - це виснажує. Потурбуйтеся про себе і скажіть собі, що ви молодець.

👍 рекоммендовать:

07-11-2020 00:38:51Дополнение от автора
Чи може це все бути ознаками панічних атак??? Страх залишитись самому вдома, страх засинати+ соматичні прояви. Мені зараз дуже важко знаходитись в людних місцях, відчуваю страшенний дискомфорт.... Мені комфортніше зараз сидіти в хаті, але ж з дітьми потрібно гуляти на вулиці, а я просто не можу , от незнаю чому не можу і не хочу туди виходити. Хіба, що ввечері можу сама вийти в магазин коли менше людей..... Вже немає сил.... Це все так виснажує....


психолог онлайн
Можливо це панічні атаки, але потрібно уточнити, діагностувати. Чого Ви боїтесь, що може статись в людних місцях. Що може статись коли ви сама вдома?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Це точно про виснаження вашої нервової системи. Ваша нервова система не справляється із збудженням, що може провокувати панічні атаки.
Мені дуже шкода, що з вами це відбувається, я розумію ваш стан, але вам треба почати діяти. Беріть консультацію у психіатра та працюйте індивідуально із психотерапевтом. Це також вирішить питання із вашими невротичними страхами.
Скажіть, як чоловік на відстані вас підтримує?

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!

Поради відвідувачів

Ще немає коментарів. Ви можете бути першим, хто запропонує автору якусь пораду.

Щоб прокоментувати, авторизируйтеся або зареєструйтеся!

Наші психологи

Психологічний аналіз творів
Пока не сыграл в ящик / The Bucket List
фільмПока не сыграл в ящик / The Bucket List теми: онкологія криза жизненные ценности
Захищаючи Джейкоба
фільмЗахищаючи Джейкоба теми: депресія магичесское мышление
qr