У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Батьки не сприймають мене як особистість

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » Батьки не сприймають мене як особистість
Доброго вечора. Мені 24 роки. Маю сина 4 роки. З чоловіком розлучена. Зараз живу з батьками. Вони буквально гноблять мене. Все їм не так. Не вмію прибиратись вдомі, не так розмовляю, не так виховую сина, не виправдала їх очікувань. Вдома постійні сварки через дрібниці. В основному коли я хочу якось захистити себе і відстояти свою думку, батьки починають кричати і говорити щось типу Закрий рот; ти є ніхто, і нічого не досягла; я мама, а ти дитина, маєш все нас слухати і мовчати. Я не знаю як мені бути в цій ситуації, так як я зараз не працюю і не можу зїхати від них щоб жити окремо. Роботу важко знайти, бо син вмене з затримкою мовного розвитку і в садочок ходить, але не на весь день. Залишити його на батьків не можу так як вони закордоном більше часу, а коли приїжають то завжди сварки. Як мені правильно себе повести в цій ситуації?
Вопрос от: ; Возраст: 24


психолог онлайн
Добрый вечер. Какой помощи Вы бы хотели здесь? И помощи с чем именно?

Ответ отредактирован автором 01-01-2020 21:54:07


👍 рекоммендовать:

01-01-2020 22:05:16Дополнение от автора
Я не знаю як мені встановити чіткі границі свого я, як донести до батьків, що і вмене є власна думка?Як зробити так, щоб було менше сварок в сімї? Як вийти з ситуації психологічного насильства зі сторони батьків?


психолог онлайн
Добрый вечер!
Вы можете поговорить с ними о том, что Вам это неприятно слушать, ведь Вы уже взрослая женщина, у которой есть свой ребёнок. Пока Вы с ними живёте и зависите, то изменить будет что-то сложно, но Вы попробуйте

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
цитата:

Як вийти з ситуації психологічного насильства зі сторони батьків?

Такое было и раньше или началось только сейчас? Как Вы думаете, почему так происходит?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Здравствуйте. Сочувствую вам. В вашей ситуации похоже придется постоянно отстаивать свои границы и защищать себя. Выйти из этой ситуации можно только переехав жить отдельно от родителей.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Добрий ранок! Співчуваю Вам... Як Ви можете будувати у подальшому своє життя, щоб повністю відділитися від батьків? Заробляти? Де працювати, жити? Чи можете у подальшому попрацювати із психологом?

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Психологічний аналіз творів
qr