У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Я з хлопцем зустрічаюся 2,5 года, він у мене перший, а я ні. Стосунки у нас складні, дуже часто і

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » Я з хлопцем зустрічаюся 2,5 года, він у мене перший, а я ні. Стосунки у нас складні, дуже часто і
Я з хлопцем зустрічаюся 2,5 года, він у мене перший, а я в нього ні. Стосунки у нас складні, дуже часто і постійно сваримося. Проблема в тому, що в нас секс дуже рідко, 2 рази у пару місяців. В нього різко встане і впаде, а другий і третій раз буває порізному. Я хвилюся, що може я його не заводжу, але я на пряму йому говорила, що якщо я роблю щось не так чи зі мною, щось не так говори прямо, я не ображуся, бо ти в мене перший, що візьми і навчи мене. Я переживаю, що в нього є інша дівчина з'якою в ліжку в нього з нею все чудово, а зі мною спить щоб я нічого не запідозрила. Допоможіть.
Вопрос от: ; Возраст: 18


психолог онлайн
Добрый вечер!
цитата:

Стосунки у нас складні, дуже часто і постійно сваримося. Проблема в тому, що в нас секс дуже рідко, 2 рази у пару місяців.

Вы говорите о том, что Вы часто ссоритесь? Какая причина Ваших ссор? Что Вам говорит Ваш парень о том, что Вы просите поговорить с Вами?

👍 рекоммендовать:

21-12-2019 12:12:10Дополнение от автора
Ми сваримося і за того, що не довіряємо один одному. А коли я прошу сказати мені, яка прмчина чому він мене хоче то він одне говорить, що це сварки нам мішаю, або говорив, що він був приболів і за цього так, а тоді що він мене хоч, різні чипуху говорить, тільки щоб викрутися.


психолог онлайн
Возможно ли, что у Вас нехватка интимной жизни из-за Ваших ссор? Ведь это очень сильно может влиять на Вашу сексуальную жизнь, если нет других причин. Зачем Вам такие отношения, если с самого начала столько конфликтов и непонимания?

👍 рекоммендовать:

21-12-2019 18:12:03Дополнение от автора
Я його люблю, а він не може зраджувати?


психолог онлайн
Мы этого не знаем. Вам следует об этом с ним поговорить. Обычно женщина такие вещи чувствует

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Похожие онлайн консультации

Психологічний аналіз творів
Есть, Молиться, Любить
книгаЕсть, Молиться, Любить теми: розлучення депресія отношения
Твій щасливий одяг
книгаТвій щасливий одяг теми: вибір принятие себя психотерапия
Август
фільмАвгуст теми: кохання психосоматика семья
qr