У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Стосунки

Я зустрічаюсь з хлопцем близько місяця. Йому 24, мені 18. Ми сподобались одне одному, тому почали зустрічатись одразу. В перші дні коли ми гуляли вдвох в нас якось не надто зав'язувалась розмова. Я не надто компанійська людина і з незнайомими людьми переважно мовчу, в мене є якісь рамки, лише з часом я відкриваюсь і можу говорити про що хочу. Тому я думала, що все добре і незабаром ми почнемо довіряти одне одному і говорити без зупину. Проте час минає а ситуація не змінюється і можливо стає гіршою. Коли ми разом ми просто мовчимо і обнімаємось, або дивимось якісь відео. Якщо ми в компанії друзів, то всеодно кожен сам по собі, я спілкуюсь з своїми знайомими, а він зі своїми. Мені починає бути нудно з ним тай йому теж, я це відчуваю. І думаю що проблема в мені. Просто в нас немає спільних тем, на питання відповідаємо якось коротко і сухо. І взагалі я думаю я йому не цікава.
Вопрос от: ; Возраст: 18


психолог онлайн
Добрий день! Що доброго у Ваших стосунках? Навіщо Вам працювати над ними, якщо не цікаво один з одним?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
цитата:

Мені починає бути нудно з ним тай йому теж, я це відчуваю. І думаю що проблема в мені. Просто в нас немає спільних тем, на питання відповідаємо якось коротко і сухо. І взагалі я думаю я йому не цікава.

Если вам нудно с мч и отношения не развиваются, вы проводите время раздельно даже когда в одной компании находитесь. Что ценного есть в этих отношениях, почему выбираете оставаться с мч?

Ответ отредактирован автором 03-12-2019 14:16:08


👍 рекоммендовать:

03-12-2019 14:18:10Дополнение от автора
Він мені подобається як людина і коли ми проводимо разом час мені добре, але проблема в тому, що я не можу перед ним відкритись і поводитись вільно. І я відчуваю що йому це починає набридати, я просто боюсь його втратити і хочу зробити все можливе, щоб ми були разом.

03-12-2019 14:34:18Дополнение от автора
За цей місяць ми зустрічались буквально кожного дня, я звикла до нього. Він притягує мене фізично, приділяє мені увагу. Знайомить зі своїми друзями, робить подарунки і хоче познайомити з батьками. Але це одна сторона медалі, іншу я вже описала. Мене дуже турбує наша проблема в спілкуванні. І майже з самого початку я поговорила з ним про це. Бувають моменти коли все добре, а бувають коли ми просто мовчимо і слова не можемо сказати.


психолог онлайн
А как вы знаете, что за человек МЧ, если вы мало общаетесь и у вас нет общих тем?
И зачем пытаться что-то выжать из отношений, где изначально не о чем поговорить и неуютно вдвоем. и каждый сам по себе?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Как часто вы видитесь? Возможно рано делать выводы. Вы пишите о том, что около месяца встречаетесь. Пробуйте искать вместе то, что вас будет объединять. Какие-то совместные занятия, будь-то просмотр фильма или какая-то игра, все что угодно. Ищите в чем вы сходитесь в интересах.

Ответ отредактирован автором 03-12-2019 14:49:31


👍 рекоммендовать:

03-12-2019 14:50:12Дополнение от автора
Ми бачимось кожного дня


психолог онлайн
Добрый день!
Вам необходимо поговорить с Вашим парнем, описав ситуацию и проговорив о том что нех ватает общения.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Доброго дня! А які теми для спілкування вам цікаві? Про що ви любите розмовляти з іншими людьми?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Які почуття вас зупинняють щоб завести будь яку тему з хлопцем? Можливо ви боітесь бути не доречною? Або чекаєте ініціативу від нього? Є відчуття з ваших слів що щось зупинняє вашу емоційну близькість.

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Похожие онлайн консультации

12-10-2018 стосунки
Психологічний аналіз творів
«Всегда говори «Да!»
фільм«Всегда говори «Да!» теми: депресія социальная изоляция отвержение
Мама! (2017)
фільмМама! (2017) теми: кохання психіка отношения
Марта, Марси Мэй, Марлен
фільмМарта, Марси Мэй, Марлен теми: травма ідентифікація з агресором психологические защиты
qr