У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Я непривабливий для жінок

У Психолога » Психологічний форум » Інше » Я непривабливий для жінок

постів: 0
форум
 

Кожного разу, коли чую, як дівчата чи жінки кажуть, що їх приваблюють впевнені у собі, рішучі, наполегливі чоловіки, або що вони хочуть, щоб чоловік був лідером у стосунках, я відчуваю біль і відчай, деколи на межі з бажанням померти. Наприклад, такі відео, як це: https://www.youtube.com/watch?v=_n_zTe6OgVo або це: https://www.youtube.com/watch?v=zDB_UxBCBs0 .

Я нерішучий, несміливий і нескінченно невпевнений у собі. У мене купа страхів і комплексів. Я схильний у всьому сумніватися, в тому числі в собі та своїй поведінці. Коротше кажучи, цілий набір непривабливих для жінок рис. Судячи з того, що вони кажуть (наприклад, у таких відео, як вище), їм потрібна якась протилежність мене.

Тільки не кажіть мені, будь ласка, що жінки є різні. Так, жінки бувають різні, але для більшості з них у чоловіках важливі такі речі, як впевненість, рішучість, наполегливість, схильність до лідерства чи домінування тощо. Тобто те, чого у мене нема.

Також не кажіть мені, будь ласка, що я можу розвинути у собі ці якості. Не кажіть мені, що я зможу бути достойним чиєїсь любові лише якщо зміню себе, припиню бути собою. Змінювати себе, щоб комусь сподобатися — це самопринизливо.

Чому я невпевнений у собі, нерішучий і несміливий, і чому я не схильний до лідерства і домінування? Частково тому, що не можу, а частково тому, що не хочу.

Із соціальною невпевненістю в собі я не можу нічого зробити. Мені скоро 40 років — якщо до цього часу нічого не змінилося, то вже навряд чи зміниться.

Але я невпевнений у собі частково тому, що невпевненість займає важливе місце у моїй системі цінностей. Я вважаю, що у всьому треба сумніватися. Це стосується не лише пізнання і культури споживання інформації, але й моєї поведінки. Я завжди сумніваюся у своїй поведінці. Завжди питаю себе: чи не поводжуся я погано з кимось? Чи не завдаю комусь дискомфорту?

Те саме стосується лідерства і домінування — я не хочу ніким керувати і не хочу ні над ким домінувати (щоби мною хтось керував чи щоб наді мною хтось домінував, я тим більше не хочу). Мені подобається, коли люди приймають рішення спільно, обговорюють це, коли кожен каже, чого він хоче. Від жінок часто можна почути, що їм подобається, коли чоловік приймає рішення (наприклад, куди піти), коли чоловік є головним у стосунках тощо. Але я не хочу ні за кого приймати рішення і не хочу ні над ким бути головним. Сама ідея домінування у близьких стосунках мені огидна. Мені хочеться кожного разу питати дівчину, чого вона хотіла б — куди вона хотіла би піти, чим вона хотіла би зайнятися, який фільм вона хотіла би подивитися тощо, і тоді, враховуючи її та мої побажання, разом приходити до спільного рішення. Кожного разу, коли уявляю, що я це роблю — питаю дівчину, чого вона хотіла б — відчуваю, що я в такі моменти буду для неї непривабливим.

Нещодавно на Quora (сайт запитань і відповідей) я натрапив на один коментар, в якому одна жінка відповідає на запитання про те, як жінки сприймають секс (What is it like to have sex as a female?). Вона пише, що їй подобається, коли чоловік натискає на неї ("force yourself on me"), але якщо він буде поводитися так, ніби очікує від неї на це дозволу, то їй це настільки не сподобається, що вона може відчути огиду (завантаження зображень не працює, тому лишаю посилання скріншот: https://i.imgur.com/1KXOJHs.png Джерело: https://www.quora.com/What-is-it-like-to-have-sex-as-a-female/answers/300114271).

Те, наскільки часто я чую від жінок подібні заяви, викликає у мене тривогу, біль і відчай, бо я схильний до поведінки, повністю протилежної тим очікуванням від чоловіка, про які жінки часто говорять. Я схильний питати, якщо не впевнений, чи інша людина не проти чогось, що я хотів би зробити. Я схильний декілька разів перепитати жінку, чи все добре, чи вона задоволена, чи я не завдаю їй дискомфорту. Це стосується не лише сексу, а взагалі усього. Тобто я схильний до такої поведінки, яка настільки неприваблива для жінок, що деколи аж викликає в них огиду.

А в мене викликає огиду те, що вона написала. Напирати, не питаючи дозволу — це мені огидно. Я не роблю цього не тому, що не можу, а тому що не хочу, бо така поведінка мені огидна. Тобто виходить, що жінки очікують від мене такої поведінки, яка мені огидна.

Я бачив одне опитування, яке показало, що понад 65% жінок мали сексуальні фантазії про чоловіче домінування над ними. Я бачу дуже багато коментарів від жінок (на Quora та в інших місцях), де вони пишуть, що їм подобається, коли чоловік домінує у сексі. Складається враження, що не просто багатьох, а більшість жінок це збуджує. Це викликає у мене сильну тривогу, тому що у мене нема бажання домінувати над жінкою — ні в ліжку, ні де-небудь інакше. У мене нема бажання домінувати ні над ким. І тим більше у мене нема бажання, щоб хтось домінував наді мною. Мені подобається рівність у всьому, в тому числі в сексі. Мені подобається баланс позицій жінка зверху і жінка знизу. Мені огидне все, що схоже на насильство чи грубість, у тому числі такі речі, як ляпаси по попі. Я сприймаю секс як щось протилежне насильству і грубості. Але якщо жінкам потрібно, щоб над ними домінували у сексі, то виходить, що я не можу дати їм те, що їм потрібно? Я приречений бути непривабливим для більшості жінок?

Деколи я відчуваю, що в мені підіймається щось схоже на ненависть до жінок — за те, що їм подобається щось таке, чим я не можу і не хочу бути. Їх приваблює щось таке, що мені огидне. Їх приваблюють чоловіки, які є повною протилежністю мене. Вони очікують від мене чогось такого, чого я не можу робити, бо це суперечить тому, ким я є, і яким я є.

Не хочу жити.

Якщо серед тих жінок / дівчат які це прочитають, є хтось, для кого ось ці всі "чоловічі" якості (впевненість, рішучість, наполегливість, домінантність, схильність до лідерства) не мають значення для його привабливості, напишіть про це, будь ласка, у коментарях. Я буду знати, що жінки за такими вподобаннями існують, і це може допомогти мені трохи менше хотіти померти.


Безкоштовна розсилка цікавинок!


Ще немає постів в цій темі.

Аби прийняти участь в обговоренні, авторизуйтесь або пройдіть реєстрацію!

qr