У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Психологи: 9-й мікрорайон , Суми

У Психолога » Психологи й психотерапевти України » Психолог Суми » Психолог 9-й мікрорайон [Суми]

Список психологів, психотерапевтів, які працюють поблизу 9-й мікрорайон , Суми, Сумська область. Знайдено 1 спеціаліст в нашій базі:

5 Років досвіду

1500 ₴

Освіта...
Основна освіта: 2003 – 2007 СГПУ ім. А.С.Макаренка, практичний психолог у навчальних закладах, бакалавр. 2019 – 2021 СОІППО, практичний психолог, магістр. Додаткова освіта (неповний перелік): 2018–2019 – ГО "Асоціація психологічного здоров'я та профілактики самогубств", Використання тілесно-дихальних технік у розмовній психотерапії. Індивідуальний стиль психотерапевта. 2020 – University of Colorado System та Coursera, Queering Identities: LGBTQ+ Sexuality and Gender Identity. 2020 – 2021 ГО "Інсайт", програма розвитку для психологів з роботи з вразливими групами населення, зокрема робота з ЛГБТ+ клієнтами. 2021 - ГО "Київський інститут раціонально-інтуїтивної психотерапії "Я", Розлад харчової поведінки у трансдіагностичній моделі". 2021 – ТОВ "Міжнародний інститут психології", Основи когнітивно-поведінкової терапії. 2021 – ТОВ "Міжнародний інститут психології", навчальний курс Психіатрія для психологів. 2022 – ТОВ "Міжнародний інститут психології", супервізійний курс Психіатрії для психологів. 2022 – ТОВ "Міжнародний інститут психології", Психологічна допомога в умовах війни. 2021 – 2022 Dr. Vittenberg School, Травмафокусована терапія. 2021– 2022 Інститут Вищої Психології та Тілесних терапій, підвищення кваліфікації за напрямком "Психологія та психотерапія", базовий курс "Психіатрічна пропедевтика. Психіатрія для психологів". 2022 – ГО "Українська вища медична школа", PTSD: від фундаментальних механізмів до лікування. 2022 – тепер. час Dr. Vittenberg School, навчання на Травматерапевта.
детальніше »
Суми Суми, 9-й мікрорайон

Пошук психолога

Введіть необхідні параметри пошуку: регіон, ціновий діапазон консультацій, та початок ключового слова (не обов'язково).

Регіон:
Ціна консультації: до
Працює:







Працює з запитом:
Стать:
Років досвіду від:

Терапевтичний метод...














Якщо Ви - практикуючий психолог, і хочете розмістити інформацію про себе, Вам необхідно зареєструватися на У ПСИХОЛОГА.

9-й мікрорайон , Суми [9-й микрорайон, Сумы] - бажаєте знайти психолога в цій місцевості? Контакти та орієнтовну цінову політику фахівця можна побачити на його персональній сторінці. Вам також доступна інформація про рівень освіти, специфіку роботи кожного психолога, відгуки від колег, представлені у вигляді рейтингу.
Психотерапевти, психологічна допомога та консультування поблизу « 9-й мікрорайон », в Сумах, Україна. Дякуємо, що користуєтесь нашим довідником! Завітайте на головну сторінку бази психологів.

Наші психологи

qr