У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Я хочу, аби мене зґвалтували.

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » Я хочу, аби мене зґвалтували.
З одинадцяти років мене переслідує нав'язлива ідея бути зґвалтованою. З часом це все більше прогресує і загострюється. Я кожен день про це думаю. Бувають такі дні, що не можу нічого ні їсти, ні пити, мені взагалі нічого не хочеться і не можу нічого робити, адже в мене в голові думка лише про одне. Я почала ходити по ночах сама в відвертій одежі і мені страшно, що я можу собі нашкодити, але нічого з цим вдіяти не можу. Тому хочу, аби мені підказали, як з цим справитись і викинути ці думки з голови?
Вопрос от: ; Возраст: 17


психолог онлайн
Доброго дня
Очевидно, що ця ситуація не є нормою і ви потребуєте допомоги спеціаліста, і чим швидше, тим краще, бо ви наражаєте себе на небезпеку. Поговоріть з батьками, попросіть надати вам можливість працювати з психологом, бо консультування неповнолітніх в нашій країні можливе лише з дозволу батьків.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Доброго дня. Ми можемо мати абсолютно різні фантазії і то є окей. Але, у Вашому випадку це прямо впливає на Вашу поведінку, є небезпечним та приводить до вираженної напруги. Вам варто звернутися до психотерапевта-психоаналітика, щоб опрацювати цю фантазію та знизити її вплив на Вас.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Скажіть батькам що маєте певні труднощі повязані з психологічною стороною. Щоб батьки посприяли вашому зверненню до психолога. Якщо це можливо.
Оскільки подібні фантазії мають підгруння, у вас є історія, і те як розвивалось дане бажання. Лише повне розуміння себе може зняти напругу. А самостійно це не можливо, важливо погляд зі сторонони.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Я повністю солідарна з колегами. Ваш стан потребує корекції, це правда.
Поспілкуйтеся з батьками, попросіть про допомогу психолога.
Адже фантазії це одне, а ваша поведінка провокує наслідки.
Підкажіть, у вас є статевий досвід?
Що саме вас приваблює у цій ідеї? Які емоції виникають при роздумах щодо цього?

👍 рекоммендовать:

27-07-2020 16:59:46Дополнение от автора
У мене є статевий досвід. Мене приваблює моя безпорадність і слабкість, страх, біль, безвихідь, те, що мною хтось володіє і я нічого з цим зробити не в змозі, хоч би як би не старалась.


психолог онлайн
Думаю, ви колись пережили травму, пов’язану з цим станом, а зараз вона дає про себе знати. Тому вам потрібна допомога спеціаліста для пропрацювання, якщо ви хочете цього стану позбутися.
Потрібно знайти причини, бо на пустому місці такі речі не виникають.

Ответ отредактирован автором 27-07-2020 17:03:40


👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Тоді вам всерівно варто вважати щоб це вам не зашкодило. Це можна назвати фантазією яка збуджує, але це часто стає одержимістю і в підсумку втрата себе, майбутнього, друзів і тд. Фантазії можна втілювати але безпечно, з тим кому довіряєте і тим хто довіряє вам. Як бачите всерівно треба розвивати інші сфери життя. Думаю що вам краще булоб про це говорити і багато говорити з психотерапевтом, щоб хоч трішки збавити інтенсивність бажань.

👍 рекоммендовать:

27-07-2020 17:14:07Дополнение от автора
Взагалі в мене подібні фантазії з'явилися після одного аніме , де було щось подібне. Але мене одного разу ледь не згвалтували і тоді я відчувала, що серце калатає, наче дурне, руки, ноги трясуться і стають ватними, голос зривається і ледве можеш вимовити, хоча б слово, хочеться плакати від власної слабкості. Опісля всі ці емоції породили в мене не панічний страх на все життя, а навпаки я хотіла знову це відчути.


психолог онлайн
«мене одного разу ледь не згвалтували» - ось це я і мала на увазі. Ви пережили травму і зараз вона на вас впливає.

Вам було 11 років, коли вас намагалися зґвалтувати? Хто це був? Хтось із ваших родичів чи посторонній чоловік?
Якщо справді хочете цього позбутися, то вам потрібна робота з психологом.

Ответ отредактирован автором 27-07-2020 17:18:49


👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Відчутно що це переживання має глибокий зміст для вас, і якимось чином панує на вами так само як і у фантазії про гвалтівника. Думаю що все ж таки не варто роздувати тут цю фантазію, а чітко сказати що з цим на психотерапію.

👍 рекоммендовать:

27-07-2020 17:43:35Дополнение от автора
Це сталося, мабуть, трохи пізніше. Це був незнайомець з вулиці.


психолог онлайн
У зв’язку з цим, на яке питання ви би хотіли отримати відповідь від психологів?

👍 рекоммендовать:

27-07-2020 17:56:59Дополнение от автора
Як припинити цього хотіти?


психолог онлайн
Вам на це питання вже неодноразово вже відповіли: потрібна робота зі спеціалістом.

👍 рекоммендовать:

27-07-2020 18:10:09Дополнение от автора
Ясно. Дякую


консультация психолога
Доброго вечора! Думки, які ви описуєте мають нав'язливий характер. Ви наражаєте себе на небезпеку. Є сенс перш за все розповісти про це батькам або друзям, яким довіряєте та попросити про кваліфіковану допомгу.

👍 рекоммендовать:

07-08-2020 09:51:52Дополнение от автора
Я вже всім своїм друзям і навіть просто знайомим всі вуха прожужжала про це. Всі вони не намагаються мені допомогти від цього позбутись, а навпаки сприяють реалізації.

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Психологічний аналіз творів
Пианино (1993)
фільмПианино (1993) теми: відносини секс выбор
Великий Ґетсбі
книгаВеликий Ґетсбі теми: відносини смысл жизни самореализация
qr