У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Як полюбити себе

В останній час я почала помічати за собою істеричні напади , чого раніше не було . Я дуже боюся що можу зробити щось з собою , я багато образ тримаю в собі і мені важко розповісти про це рідним і друзям . Що мі робити ?)
Вопрос от: ; Возраст: 17


психолог онлайн
Добрий ранок! Що трапилосьз Вами останнім часом?

👍 рекоммендовать:

21-06-2020 11:19:01Дополнение от автора
Рік назад я переїхала навчатися до іншого міста , щоб хоч якось змінити своє життя . Спочатку все було добре і я не була вдома 6 місяців , але коли почала відвідувати домівку у мене почалися істерики


психолог онлайн
Добрий день. Що відбувається вдома, що так впливає на вас? Які відносини з близькими? Як виглядають ваші істерики, що саме ви маєте на увазі?

👍 рекоммендовать:

21-06-2020 11:52:41Дополнение от автора
Коли я буваю вдома то знаходжу час щоб провести його з друзями, але кожного разу коли я від них іду то починаю плакати я навіть не розумію чому , бо ніяких приводів для цього не було , і саме страшне для мене це те що це може проходити годону і навіть більше . Стосунки з мамой у мене дуже важкі , так як маю багато образ на неї і через них ми спілкуємся по різному : буває так що ніюи цих обоаз і не існує , а буває так що ніби мвж нами війна .

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!

Поради відвідувачів

Ще немає коментарів. Ви можете бути першим, хто запропонує автору якусь пораду.

Щоб прокоментувати, авторизируйтеся або зареєструйтеся!

Наші психологи

Похожие онлайн консультации

Психологічний аналіз творів
qr